Maailma ei ole vielä valmis

13.3.2017

Melkein on, mutta laastarialalla on vielä pieniä puutteita. Sehän on jo vanha juttu, että laastarilla paikkaillaan naarmuja ja suurempiakin haavoja, joskus jopa henkisiä. Nykylaastarit ovatkin sitten jo aika älykkäitä, niillä torjutaan esim. kipua ja tupakantuskaa. Vaan tarvetta olisi kyllä vielä monille uusille laastareille, kuten:

Suklaalaastari torjumaan äkkinäistä tai kroonista suklaariippuvuutta. Saisi kyllä tuoksuakin suklaalle.

Byrokratialaastari – sen kun liimaisi takamukseen, alkaisivat kiemurat oieta ja hommista selviäisi ihan normaalilla arkijärjellä.

Jotain suolaista –laastari juuri niihin hetkiin kun suklaalaastari on tehonnut ja vastareaktio alkaa. Ihan pieni ja lyhytkestoinen riittäisi.

Pekoni ja ranskikset –laastari. Ei kaipaa selityksiä, pitää olla iso ja tehokas.

Pullalaastari, sama juttu, voisi myös tuoksua vienosti.

Ja sitten se minulle ajankohtainen ja kaikkein tärkein:

Työyhteisölaastari, joka saa hiljaisen ja synkänkin seuralaisen vaikuttamaan aktiiviselta, sosiaalisesti viisaalta työyhteisöltä. Pitkä laastari, jonka voi kietoa vyötäisilleen luomaan tiukkaa halausvaikutelmaa. Sen kylkiäisenä voisi myydä pientä tarpeellisuuslaastaria, jonka käytössä pitää olla varovainen, jotta ei laukaisisi ”olen korvaamaton” syndroomaa.

On tietenkin myös asioita, joita varten ei ehdottomasti pidä keksiä laastaria eikä mitään muutakaan korviketta, aitojakin iloja pitää jäädä jäljelle, kuten:

Olut

Makkara

Viini

Jäätelö

Ystävät

Olut

Mukavat sukulaiset

Viini

Pihvi

Kirjat

Olut

Uiminen

Viini

Omat lapset

Kesä

Olut

Lettukestit

Kahvitauot

Viini

Ja silleen.

 

Tämä olikin sitten Leader-dinosauruksemme Liisa Hämeen viimeinen blogikirjoitus. Liisa jäi viime viikolla ansaitulle eläkkeelle. Lue lisää Liisan urasta ja mietteistä ennen eläkkeellelähtöä täältä >>

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *