Hämeenraitti etsii uutta tiedottajaa

14.6.2019

Nykyisen tiedottajamme siirtyessä muihin tehtäviin tarvitsemme uuden tiedottajan vastaamaan Hämeenraitti-viestintäkanavasta ja sosiaalisten medioiden päivittämisestä sekä tiedotteiden ja juttujen kirjoittamisesta.

Hämeenraitti-hankkeen tavoitteena on lisätä maaseutuohjelman viestintää Hämeen ELY-keskuksen ja viiden Leader-ryhmän toimialueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä, tiedottaa tehokkaasti ohjelman rahoitusmahdollisuuksista sekä lisätä ohjelman toteuttamiseen osallistuvien toimijoiden verkostoitumista. Hankkeessa tuodaan esille hanke- ja yritysrahoituksen mahdollisuuksia ja tuloksia erilaisin toimenpitein. Hankkeen toimenpiteinä ovat muun muassa säännöllisesti ilmestyvä uutiskirje, hanketreffit maaseuturahasto-hankkeiden toteuttajille, hankkeisiin tutustumiskierrokset maakunnissa, materiaalin tuottaminen ELY-keskukselle ja Leader-ryhmille sekä tiedotusvälineille.

Tiedottajan työpiste sijaitsee Linnaseutu ry:n toimistolla Tuuloksessa, mutta koska hanketta toteutetaan Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella työn suorittaminen vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Työn luonne vaatii myös mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Tehtävään haettavalta henkilöltä edellytämme alaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, työkokemusta viestintätyöstä ja siihen liittyvien ohjelmistojen käytöstä, maaseudun kehittämistyön tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme työkokemusta hankeviestinnästä ja kykyä tuottaa hanketoiminnasta tekstiä selkokielellä sekä hyvää maaseutuhallinnon ja maaseudun kehittämisorganisaatioiden tuntemusta.

Hakemus palkkatoivomuksineen ja CV tulee toimittaa Linnaseudun toimistolle 28.6.2019 klo 16.00 mennessä.

Jätä hakemus:

sähköpostilla: toimisto@linnaseutu.fi
postitse: Linnaseutu ry, Pannujärventie 7, 14820 TUULOS

Yhteystiedot:
Jussi Pakari, Puh: 0414688300, toimisto@linnaseutu.fi

Työpaikan osoite:
Pannujärventie 7, 14820, TUULOS

Palkkaus:
Liitä mukaan palkkatoivomus

Työkokemus:
1-5 vuotta

Työ alkaa:
01.08.2019 tai sopimuksen mukaan

Työaika:
kokoaikatyö, määräaikainen 31.12.2021 saakka

Haku päättyy:
28.06.2019 klo 16:00

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *