Hämeen Leader-ryhmät

EMO ry Espoo, Hausjärvi, Hyvinkää, Loppi, Nurmijärvi, Riihimäki, Tuusula ja Vantaa Etpähä ry Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Nastola ja Orimattila Linnaseutu ry Hattula, Janakkala ja Hämeenlinna Lounaplussa ry Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä Päijänne-Leader ry Asikkala, Hartola, Heinola, Padasjoki, Pertunmaa ja Sysmä

Maaseutuvirasto on koonnut tietosuojaohjeita maaseuturahaston hanketoimijoille

 

EU:n tietosuoja-asetus tuli voimaan keväällä 2016, ja sovellettavaksi se tuli kahden vuoden siirtymäajan jälkeen 25.5.2018. Siitä lähtien henkilötietojen käsittelyn on täytynyt olla tietosuoja-asetuksen mukaista. Asetus koskee kaikkia toimijoita, jotka käsittelevät henkilötietoja eli myös yhdistyksiä ja yhteisöjä.

Tietosuojakysymykset koskevat myös hankkeita

Hankkeiden osalta tietosuojakysymykset koskevat pääasiassa koulutus‐ ja tiedonvälityshankkeita. Yhteistyöhankkeita tietosuojakysymykset koskevat järjestettävien tilaisuuksien osalta. Jos hankkeessa ei kerätä eikä käsitellä henkilötietoja, tietosuojavelvoitteet eivät koske hanketta. Maaseutuvirasto on julkaissut hanketoimijoille tietosuojaohjeen helpottamaan tietosuoja-asioiden käsittelyä. Ohjeet noudattavat tietosuoja-asetusta.

Lataa tästä Maaseutuviraston tietosuojaohje hanketoimijoille >>