Kalenteri

Asiasanat

Ojat kuntoon, Hämeenlinna

15.03.2018

Asiasanat:

Aika: 15.3.2018 klo 9—14.30
Paikka: Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinna, Visamäki, Vankanlähde 9

Tervetuloa OK – Ojat kuntoon –hankkeen järjestämään Johdatus ojitusisännöintitilaisuuteen 15.3.2018 Hämeenlinnassa!

Ojitusisännöinti on uusi ympäristöliiketoiminnan ala, joka on muodostumassa ojitusyhteisöjen toiminnan tuke-miseksi. Koulutustilaisuudessa käydään läpi yleisellä tasolla kuinka ojitus on järjestelty Suomessa, ojitusyhtei-söjen oikeuksia ja velvollisuuksia, millaisia tehtäviä tulevat ojitusisännöitsijät hoitavat, ojituksen ympäristöasi-oita jne. Tämä johdantokurssi on kohdistettu erityisesti tieisännöitsijöille tai muille vastaaville tahoille, joilta hanke- ja valvontaosaaminen löytyy jo valmiina, mutta joille ojitusasiat ovat uudempia.

Tilaisuuden kohderyhmää ovat maanviljelijät, metsänomistajat, ojitusyhteisöt sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

OHJELMA
8.30 Ilmoittautuminen ja tervetulokahvi
9.00 Tervetuloa
9.15 Jaana Ojala-Järvi, Hämeen ELY-keskus: Kuivatuksen ja ojitusyhteisöjen perusteet Lue lisää »

Yritystutustumiskierros, Riihimäki-Loppi-Tammela

13.03.2018

Asiasanat:

Aika: tiistai 13.3. klo 8.50-15.45
Paikka: Riihimäki-Loppi-Tammela

Tervetuloa tutustumaan maaseuturahastosta tukea saaneisiin yrityksiin!

Tervetuloa mukaan yrityshankekierrokselle Riihimäelle, Tammelaan ja Lopelle. Kierrämme linja-autolla useammassa rahoitusta saaneessa yrityksessä ja kuulemme, miten yritykset ovat tukia käyttäneet ja mitä hyötyä niistä on ollut yritystoiminnalle. Kierroksella on mukana myös Hämeen ELY-keskuksen sekä Leader-ryhmien edustajia, joilta voit kysyä lisää rahoituksesta ja sen myöntämisestä.

Yrityshankekierros on maksuton ja vapaa kaikille halukkaille. Huomaathan, että lounas nautitaan kuitenkin omakustanteisesti (10 € käteisellä).

Ilmoittaudu mukaan 27.2.2018 mennessä tästä linkistä >> 
Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoita mahdollisista muutoksista Ulla Harjulle:  tiedottaja@linnaseutu.fi tai puh. 040 5312 153


OHJELMA

klo 8.50             Kokoontuminen bussille ja lähtö ABC Riihimäki – Kinturintie 2, Riihimäki

Klo 9.00             Trans Farm Oy
Trans Farm on maailman johtava kuminantuottaja ja jatkojalostaja, jolla on vientiä yli 40 maahan ympäri maailman. Tutustumme yritykseen ja sen tiloihin Riihimäellä.
http://www.transfarm.fi/

Lue lisää »

Biohiilen käyttö ja tulevaisuus-seminaari, Evo

09.03.2018

Asiasanat:

Aika: 9.3.2018 klo 8-13
Paikka: Saarelantie 1, 16970 Evo, Hämeenlinna

InforME -hanke järjestää 9.3. Evolla Hämeenlinnassa Biohiili -seminaarin kaikille asiasta kiinnostuneille. Tilaisuus on kaikille avoin. Seminaarissa biohiilen mahdollisuuksista luennoivat alan johtavat asiantuntijat. Maaseudun sivistysliiton edustajat järjestävät biohiilen valmistuksesta näyttävän polttoesityksen. Lisäksi Hämeen Ammattikorkeakoulun opiskelijat esittelevät omia uusiutuvan energian-kurssin projektejaan. Tule kuuntelemaan ja kokemaan mihin kaikkeen biohiilestä on!

BIOHIILI -mitä ihmettä?

Biohiili on astumassa suureen roolin ihmisten arjessa ja ilmastonmuutoksen hillinnässä. Biohiiltä voidaan käyttää mm. maaperän parannukseen, hiilensidontaan ja jätteen käsittelyyn. Biohiiltä on tutkittu Suomessa viime vuosina erittäin aktiivisesti. Maailmalla biohiilelle etsitään ja testataan käyttökohteita innovatiivisesti. Biohiilen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kaupallinen hyödyntäminen on vasta alussa, mutta potentiaalia biohiilessä on paljon. Lue lisää »

Puustia Pisnekseen, Mustiala

08.03.2018

Asiasanat:

Aika: 8.3.2018 klo 08:30 – 15:00
Paikka: HAMK Mustiala, Mustialantie 105, Tammela
Hinta: 25 € + alv 24 %


PUUSTIA PISNEKSEEN -PÄIVÄ

Puustia Pisnekseen -päivä on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat uutta virtaa toimintaansa: uusia toimintaideoita ja uusia yhteistyöverkostoja. Ideointia vauhdittamassa on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja Ilkka Halava. Ideoita työstetään työpajoissa, joita on mm. seuraavista aiheista: bisnesidean tarinallistaminen, palvelun testaus, tulevaisuuden innoruoka, sosiaalinen media hyötykäyttöön, mistä rahoitusta uusiin ideoihin, kiinteistöt tehokäyttöön. Uusia yhteistyöverkostoja syntyy jo luontaisestikin päivän aikana.

OHJELMA
Ohjelma täsmentyy tammikuussa viikolla 2. Lue lisää »

Hallitse julkiset hankinnat ja kehitä liiketoimintaasi, Riihimäki

06.03.2018

Asiasanat:

Aika: 6. – 7.3.2018
Paikka: HAMK Riihimäki, Kaartokatu 2

Kohderyhmä: metsäpalvelu- ja koneyrittäjät sekä met-sänomistajat
Ilmoittautuminen: 26.2. mennessä http://bot.fi/2aqv

Mitä huomioitavaa tarjouspyynnössä? Miten laadit tarjouksen ja sopimuksen? Miten hyödynnät Wuudis-metsävaratietoa? Entä SilvaPRO-sovellusta? Miten tiedon avulla voi parantaa toiminnan tehokkuutta? Miten saat asiakkaan kiinnostumaan yrityksestäsi?

Tervetuloa Uudistuva metsäyrittäjä –hankkeen Hallitse julkiset hankinnat ja kehitä liiketoimintaasi –työpajaan Riihimäelle! Pääset myös perehtymään metsänhoidon hankintoihin, digitaalisiin tietovaroihin ja työkaluihin. Työpajassa tutustut menetelmiin, joilla oman yrityksesi toiminnasta kertyvää tietoa käytetään liiketoiminnan ja tuloksen parantamiseen. Esimerkkien avulla syvennymme markkinointiin sekä palvelun tehokkuuden, tuotok-sen, tuoton ja kustannusten syntymiseen (verkoston, yrityksen ja eri työlajien tasoilla).

Ohjelma, tiistai 6.3. klo 9.00 – 17.00
8.30 Aamukahvi ja ilmoittautuminen
Kouluttaja Raimo Asikainen, CareliaForest Consulting Lue lisää »

Sivu 1/4712345...102030...Viimeinen »