Kalenteri

Asiasanat


Luontomatkailuseminaari ja geopark-risteily Päijänteellä

30.08.2018

Asiasanat: Matkailu, Seminaari, Tapahtuma, Ympäristö

Aika: torstai 30.8.2018 klo 9-17
Paikka: Sysmän teatteritalo, Väihkyläntie 1

Tule kuulemaan luontomatkailun näkymistä sekä tutustumaan Päijänteen kansallispuiston luontoon.

Salpausselkä Geopark- ja Mennään metsään -hankkeet järjestävät yhteisen luontomatkailuseminaarin ja Päijänne-risteilyn to 30.8.2018. Päivä alkaa klo 9 aamukahvilla Sysmän teatteritalolla (Väihkyläntie 1).

Aamupäivän aikana klo 9-11 kerrotaan luontomatkailun näkymistä Päijät-Hämeessä sekä Mennään metsään -hankkeen tuloksista. Tervetulosanat lausuu Sysmän kunnanjohtaja Marketta Kitkiöjoki, ja muita puheenvuoroja pitävät Raija Forsman (Lahti Region Oy), Raija Hänninen (Sysmän kunta), Mika Kylänen (LAMK, Liiketalouden ja matkailun ala), Anu Taipale (Päijänne-Leader ry) ja Niina Ihalainen (LAMK, Mennään metsään -hanke). Aamupäivän tilaisuus on samalla Mennään metsään -hankkeen loppuseminaari. Lue lisää »

Raittiriihi, Tuulos

24.08.2018

Asiasanat: Viestintä

Tervetuloa maaseuturahaston hankkeiden ensimmäiseen yhteiseen tapaamiseen ja foorumiin, Raittiriiheen!

Aika: perjantai 24.8.2018 klo 9.30-12
Paikka: Tuuloksen Kapakanmäki, Lahden valtatie 206, 14810 Hämeenlinna

Raittiriihi on hämäläistem hanketoteuttajien yhteinen tapaaminen, jossa hanketoimijat voivat kertoa toiminnastaan ja tapahtumistaan, vaihtaa kuulumisia ja etsiä yhteistyökumppaneita. Tarkoituksena on verkostoitua ja lisätä maaseuturahaston hankkeiden yhteistyötä. Raittiriihi on tarkoitettu ensisijaisesti maaseutuohjelmasta rahoitettujen maakunnallisten tai kahden maakuntamme alueella toimivien hankkeiden vetäjille, mutta myös muut hankkeet ovat tervetulleita mukaan. Paikalla on lisäksi edustus Hämeen ELY-keskuksesta sekä Leader-ryhmistä.

Tapaamisissa annetaan puheenvuoro teille hanketoteuttajille. Varautukaa siis esittelemään hankkeenne suullisesti muutaman minuutin (max 5 min.) ajan ja kertomaan, mitä ajankohtaista teillä on meneillään tai mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Voitte myös kertoa, jos tarvitsette apua muilta tahoilta. Haluamme lisäksi kuulla, mitä toivotte tulevaisuudessa näiltä tapahtumilta.

Lue lisää »