Arktisuus elintarvikeviennin kärkenä -seminaari, Helsinki

25.10.2018

Aika: torstaina 25.10.2018 klo 12-16 (ilmoittautuminen ja pientä purtavaa tarjolla klo 11.30 alkaen)
Paikka: Rake-sali, Helsinki

Suomen sijainti 60 leveyspiirin pohjoispuolella tuo ruoantuotantoomme ainutlaatuisia erityispiirteitä. Miten näitä lisäarvotekijöitä voidaan hyödyntää vientimarkkinoilla? Miten elintarvikeviennin tulevaisuuden timantit hiotaan?

Tilaisuuden avaa maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Ohjelmassa esitellään yrityksille vientimarkkinoinnin tueksi tuotettu arktisuuskonsepti, julkistetaan arktisuuden näkökulmaan perustuvat suomalaisen veden lisäarvotekijät ja kuullaan yritysten kiinnostavia tarinoita siirtymisestä kansainvälisille markkinoille. Saamme myös ajankohtaista tietoa viennin rahoituksen suunnitteluun ja riskienhallintaan. Paneelikeskustelussa ruoan, viennin ja matkailun kärkiasiantuntijat haastetaan pohtimaan elintarvikevientimme edistämiskeinoja. Paneelia moderoi ruokalähettiläs Jyrki Sukula.

Iltapäivän verkostoitumistauon aikana palvelevat vientiklinikat, mukana mm. Evira, Business Finland/Food from Finland/Visit Finland, Elintarvikeviennin osaaja -koulutusohjelma, MTK/ Grüne Woche, Finnvera, Ruralia-instituutti ja Arvi-hanke.

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen tästä linkistä viimeistään 18.10.2018.
Linkki ohjaa tilaisuuden ohjelmasivulle, jonka yläpalkista pääsee ilmoittautumiseen.

Seminaarin järjestää Luonnonvarakeskuksen, Ruokatieto Yhdistyksen ja Reilua.fi:n toteuttama hanke Arktisuudesta elintarvikeviennin kärki – Arktisen ruuantuotannon lisäarvotekijät, konseptointi ja hyödyntäminen vientimarkkinoilla (ARVI). Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Tilaisuus on maksuton.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *