Digillä kasvua -aamupalatilaisuus yrittäjille, Lahti

14.12.2018

Ota digimarkkinointi haltuun: Digillä kasvua -aamupalatilaisuus 14.12. yrittäjille

Aika: pe 14.12. klo 8.30-11.00
Paikka: Lahden Tiedepuiston Aalto-auditorio (os. Niemenkatu 73, Lahti)

Mitkä ovat olennaiset asiat digimarkkinoinnissa juuri nyt? Miten varmistan menestykseni tulevaisuudessakin? Tule kuulemaan innostavia kasvutarinoita ja käytännön vinkkejä digitaaliseen markkinointiin pe 14.12. klo 8.30 – 11.00. Aamupalatilaisuus järjestetään Lahden Tiedepuiston Aalto-auditoriossa (os. Niemenkatu 73, Lahti).

Tilaisuudessa digimarkkinoinnin ammattilainen Ossi Ahto antaa tärkeimmät ohjenuorat digitaalisen markkinoinnin kehittämiseen. Lisäksi yrittäjät Terhi Kinnari (Kinnarin tila) ja Mari Nieminen (MariMari) kertovat, miten he ovat ottaneet yritystoiminnassaan digitaalisen markkinoinnin haltuun.

Ilmoittaudu viim. 10.12. mennessä osoitteessa www.lyyti.in/digitie

Maksuttomassa tilaisuudessa kerromme myös keväällä 2019 starttaavasta #Digitie-valmennusohjelmasta, joka on tarkoitettu maaseudun pk-yrityksille. Valmennuksessa digipolkuaan aloittava yritys saa käytännön osaamisen digitaalisen markkinoinnin työkaluihin ja menetelmiin, mm. verkkokaupan perustamiseen ja ylläpitoon, hakukoneoptimointiin, markkinoinnin automaatioon ja sisällöntuotantoon eri kanavissa.

Tapahtuma järjestetään osana Maaseuturahaston (2014-2020) rahoittamaa #digitie-hanketta. www.tiedigiin.fi

Lämpimästi tervetuloa aamupalalle!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *