Puutarhatuotteiden jatkojalostuspäivät 2: Fermentointi ja kylmäkäsittely, Hämeenlinna

12.10.2017
Aika: 12.10.2017 klo 09.00 sekä 13.10.2017 klo 9.00
Paikka: Kankaistenkatu 33, 13220 Hämeenlinna
Hinta: 40€ + alv

Oletko harkinnut tuottaa lisäarvoa kasvattamillesi marjoille, hedelmille tai vihanneksille jatkojalostamalla itse niistä myyntikelpoisia elintarvikkeita? Voimaa puutarhayritysten osaamiseen – VoPu tarjoaa oivan mahdollisuuden tutustua fermentoitujen ja jäädytettyjen marja-, hedelmä- ja vihannestuotteiden valmistukseen. Näiden kahden päivän aikana osallistujat saavat pienen käsityksen, kuinka jatkojalostus myyntiä varten toimisi.

Kouluttajana toimii Matti Tapaila Hämeen ammatti-instituutista.

Torstai 12.10. 

Fermentoitujen ja jäädytettyjen kasvi- ja marjapohjaisten tuotteiden valmistus – raaka-aineista tuotteiksi

9.00 Työkaluja fermentoitujen tuotteiden valmistukseen

Työkaluja jäähdytettyjen tuotteiden valmistukseen

11.30                 Lounastauko

12.30                 Aiheet jatkuvat

15.30                 Koulutuspäivän päätös

Perjantai 13.10.         

Teoriasta käytäntöön – päivä ( tarvittaessa kaksi noin 10 henkilön työryhmää, pitkämatkalaiset ensimmäiseen)

9 – 11.30          RYHMÄ 1

(12.30 -15          RYHMÄ 2)

Ilmoittautuminen viimeistään 30.9. mennessä TÄSTÄ tai soittamalla Kalle Laine 0400 898 663

Lisätietoja kohtaan voi laittaa raaka-ainetoiveita

Osallistu myös syyskuussa järjestettävään soseiden, hillojen ja pikkelsien koulutukseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *