Ruokaketjun kehittämisseminaari, Riihimäki

12.01.2018

Aika: 12.1.2018 klo 10-14
Paikka:
Hämeen ammattikorkeakoulu, Kaartokatu 2, Riihimäki, iso auditorio B 108


Hämeessä on hyvät eväät- ruokaketjun kehittämisseminaari 12.1.2018 Riihimäellä klo 10-14

Mikä on tärkeää hämäläisen ruokaketjun kehittämisessä nyt ja tulevaisuudessa? Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden alustuksia ja keskustelua mitkä asiat ohjaavat hämäläistä ruokaketjua ja sen kehittämistä. Seminaarissa kuullaan myös Kasvua Hämeessä -kehittämisohjelman tuloksia kuluneelta kahdelta vuodelta ja lisäksi seminaarissa esitellään Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokaketjun merkitys maakuntien aluetaloudelle – julkaisu.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille ruokaketjun toimijoille ja sen järjestävät Kasvua Hämeessä-ohjelmaa toteuttavat hankkeet.

Ohjelma

Kanta- ja Päijät-Hämeen ruokaketjun merkitys maakuntien aluetaloudelle
Siri Taalas, MTK Häme, Kasvua Hämeessä ohjelmapäällikkö

Kasvua Hämeessä -kehittämisohjelman tuloksia, ohjelman merkitys ja tuloksellisuus kehittämistyön koordinoijana
Kasvua Hämeessä-hanketoimijat

Lounas (omakustanne)

Ruokatuotannon tulevaisuusnäkymiä
asiantuntijoiden alustukset

Paneelikeskustelu- Hämäläisen ruokaketjun tulevaisuus
paneelin vetäjänä Päivi Rönni

Ohjelma tarkentuu lähempänä seminaaria


Ilmoittautumiset toivotaan maanantaihin 8.1. mennessä oheisen linkin kautta:
https://link.webropolsurveys.com/S/D7701B4C34A05F7B

 

Kasvua Hämeessä -kehittämisohjelman hankkeet:

Kasvua Hämeessä, MTK Häme

ELINA – Elinvoimainen maatilatalous Hämeessä, ProAgria Etelä-Suomi

VoPu – Voimaa puutarhayritysten osaamiseen, ProAgria Etelä-Suomi

Tiedokas – Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke, HAMK

InnoRuoka – Innovaatioilla ja kokeilutoiminnalla kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä, HAMK, Salpaus, Luke

TERVETULOA!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *