Suoramyynti ja tarjoilu maatilalta – elintarvikelainsäädännön vaatimukset, Loppi

29.09.2017

Aika: pe 29.9.2017 klo 10-13
Paikka: Pelto-Seppälän tila, Kyläsillantie 184, Loppi

Infotilaisuuden tavoitteena on kertoa, miten paikallista ruokaa ja paikallisia tuotteita voi myydä omalta maatilalta tai tilamyymälästa/tilapuodista kuluttajille, mitä voi jalostaa itse maatilalla sekä mitä vaatimuksia elintarvikelainsäädäntö toiminnalle asettaa. Tilaisuus on erityisesti tarkoitettu maatiloilla toimiville, omien tuotteiden myyntiä aloittaville/harjoittaville sekä kahvila/ruokapalveluja tarjoaville toimijoille, lähiruokamyymälöille sekä muille alan toimijoille.

klo 9.30 Aamukahvia tarjolla

klo 10 Tervetuloa, Sanna Lento, projektipäällikkö, Hämeen ammattikorkeakoulu

klo 10.10-10. 30 Yrittäjäpuheenvuoro – Suoramyyntiä, tilapuotia ja pop-up-ravintolaa Pelto-Seppälän tilalla, Tiina ja Ari Seppälä

klo 10.30-12.15 Omien tuotteiden myynti, tilapuodin ja kahvilan perustaminen, jatkojalostuksen aloittaminen – elintarvikelainsäädännön vaatimukset, Pirjo Korpela ja Kirsi-Helena Kanninen, Elintarviketurvallisuusvirasto

klo 12.15-12.45 Paikallisen neuvojan näkökulma – Terveystarkastajan vinkit suoramyynnin aloittajille, Seija Laakso, terveystarkastaja, Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän ympäristöterveys

klo 12.45-13.00 Kysymyksiä ja keskustelua
klo 13 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden järjestää Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke sekä Elintarviketurvallisuusviraston Pk-neuvonta-hanke. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumisia pyydetään kahvitarjoilua varten 25.9. mennessä. Voit lähettää etukäteen kysymyksiä aiheisiin liittyen.

Suoramyynti_info_29.9.2017_ohjelma (pdf)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Sanna Lento
Puh. 040 509 6443, Sähköposti: Sanna.Lento @ hamk.fi
Hämeen ammattikorkeakoulu, Lepaantie 129, 14610 Lepaa

www.kasvuahameessa.fiwww.hamk.fi/tiedokas

https://www.evira.fi/pkneuvonta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *