TriPla-hankkeen työllistämisinfo – Lammi

29.03.2016

Löytyykö yhdistyksestäsi työtä, jolle kaivattaisiin tekijää? Palkkatukityöllistäminen voisi olla yksi ratkaisu.

TriPla-hanke kutsuu kaikki Lammin yhdistystoimijat tervetulleiksi tiistaina 29.3. klo 18-19 työllistämisinfoon seurakuntatalon kokoushuoneessa, Katariinantie 2, 16901 Lammi.

Tilaisuudessa kerrotaan, miten työllistäminen käytännössä tapahtuu, millaisiin tehtäviin yhdistykset ovat ottaneet työntekijän hankkeen avustamana ja millaisia kokemuksia on saatu.

TriPla-hankkeen tehtävänä on auttaa yhdistyksiä työllistämään palkkatuen avulla työntekijä esim. kylä- tai yhdistysavustajan tehtäviin. Osa-aikaisen työntekijän palkkaaminen on yhdistykselle edullista ja TriPla-hanke hoitaa paperiasiat yhdistyksen puolesta. Työntekijän tehtävät muodostetaan yhdistyksen tarpeen mukaan ja hanke auttaa sopivan työntekijän löytämisessä.

Yhteydenotot: heli.laurikainen@triplahanke.fi tai puh. 0400 944 802.

Tutustu TriPla-hankkeen verkkosivuihin tästä >>

TriPla-hanke on Forssan, Hämeenlinnan ja Riihimäen seutukuntien alueella toimiva välityömarkkinahanke, joka tarjoaa työnantajille ja työnhakijoille yksilöllisiä ratkaisuja työllistämiseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa. Hanke toimii tiiviissä yhteistyössä Hämeen TE-toimiston ja alueen kuntien kanssa. Hankkeen käytännön toteutuksesta vastaa LounaPlussa ry yhdessä Hämeen Kylät ry:n kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *