Tutkittua tietoa elintarvikkeista -seminaari, Jokioinen

29.03.2017

Aika:     keskiviikko 29.3.2017 klo 8:30–12
Paikka: Jokioisten Tietotalo, Humppilantie 9, Jokioinen

Tervetuloa InnoRuoka -hankkeen järjestämään Tutkittua tietoa elintarvikkeista -seminaarin kuulemaan ajankohtaista tutkimustietoa elintarvikkeista ja tapaamaan tutkijoita.

Ohjelma:

8:30–9:15

Kahvi ja tutustuminen hankkeisiin

9:15–12:00

Tervetuloa Tietotaloon – Erkki Vasara

Innovatiivinen elintarvikeketju – Anne Pihlanto

Uudet proteiinilähteet – hyönteiset elintarvikeketjussa – Maarit Mäki

Kaura ja muinaisviljabuumi – Veli Hietaniemi / Juha-Matti Pihlava

Papuporinat, härkäpapu – Eila Järvenpää

MaitoInno – Tuomo Tupasela

Mahdollisuus tutustua Jokioisten tuotekehityshalliin ja ruokailla omakustanteisesti Tietotalossa.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan tästä linkistä viimeistään 23.3.

Seminaarin järjestäjä: Innovoinnilla ja kokeilutoiminnalla kestävää ruokaa ja kasvua Hämeessä, InnoRuoka -hanke.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *