Valkuaisfoorumin loppuseminaari, Jokioinen

12.12.2017

Aika: 12.12.2017, klo 9.00, kahvitarjoilu klo 8.30
Paikka: Jokioisten Tietotalo

Ohjelma:

Klo 8.30
Kahvitarjoilu

Klo 9.00
Avaus, hankkeen esittely ja julkaisun lanseeraus – projektipäällikkö Katariina Manni, HAMK

Klo 9.15
Valkuaisfoorumi kokoaa alueen osaamista – tutkimusyksikön johtaja Mona-Anitta Riihimäki, HAMK

Klo 9.30
Biotalous maakunnan kehittämisen kärkenä – kehittämisjohtaja Osmo Väistö, Hämeen Liitto

Klo 9.40
Valkuainen puhuttaa niin ihmisten kuin eläinten ravitsemuksessa – tutkimusprofessori Marketta Rinne, Luke

Klo 10.00
Kotimainen valkuainen lautasella nyt ja tulevaisuudessa – Alustukset ja paneelikeskustelu, jossa panelisteina:
– erikoistutkija Eila Järvenpää, Luke
– toimitusjohtaja Ari Mäkelä, Osuuskunta Tuottajain Maito
– yrittäjä Krista Mänttäri, Ravintola Vispilä
– tutkija Jaakko Nuutila, Luke
– tutkijayliopettaja Annukka Pakarinen, HAMK
– ohjelmapäällikkö Siri Taalas, MTK

Klo 11.30-12.30  Lounas

Klo 12.30
Valkuaisfoorumi omavaraisuutta edistämässä – johtaja Eeva-Liisa Ryhänen, Luke

Klo 12.40
Käytännön vinkit härkäpavun viljelyyn – kasvintuotannon asiantuntija Samuel Jussila, ProAgria Etelä-Suomi

Klo 13.00
Uudet härkäpapulajikkeet – jalostaja Pertti Pärssinen, Boreal

Klo 13.20 – 13.50
Kahvi

Klo 13.50
Härkäpavun erityisominaisuudet yksimahaisten ruokinnassa – tutkija Erja Koivunen, Luke

Klo 14.10
Härkäpapu ja herne kasvattavat sikoja – kehitysasiantuntija Johanna Daka, HkScan

Klo 14.30
Kotoista valkuaista lehmille – erikoistutkija Kaisa Kuoppala, Luke

Klo 14.50
Loppusanat ja tilaisuuden päätös – projektipäällikkö Katariina Manni, HAMK

Klo 15.00
Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on kaikille avoin eikä sinne tarvitse ilmoittautua.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *