Villiyrtti–seminaari, Forssa

12.05.2016

Luonnontuotteet suurkeittiöihin, ravintoloihin sekä kotikeittiöön.
12.5.2016 Forssan kaupungin valtuustosalissa klo 14:00 – 16:30.

Villiyrtit, marjat, sienet, villijuurekset sekä kala ja riista ovat haluttuja tuotteita täydentämään ruokalistaamme. Luennoilla jaetaan tietoa luonnontuotteiden keruusta ja käytöstä. Lisätietoa saadaa myös tuotteistamisesta ja markkinoinnista.


Ohjelma:
Pj Mertsi Töttölä

klo 14:00
Päivän avaus Ravintola Vispilä Tiina Koski
Lähiruoan ja luonnontuotteiden merkitys ammattikeittiöille.

klo 14:20
Luonnontuotteiden talteenotto ja markkinointi, Kaisa Tolonen

klo 14:40
Tietoiskupaketti:
Osallisuutta osuuskunnista –hanke, Maarit Kumpulainen
Maaseudun rahoitustuet, Tuula Kallioinen, LounapLussa ry
Hymy-hanke, Satu Nurmi

klo 15:00
Ravintoloitsija, villiruokamestari Ilja Björs
Ravintola Juuren perustaja kertoo miten villiyrteistä tehdään menestys tarina.

klo 16:00
Lähde mukaan tekemään dokumenttielokuvaa lähiruoan mahdollisuuksista.
Lähiruoka-Akatemia tuottaa elokuvan tuoreesta , terveellisestä ja lähellä tuotetusta ruoasta.

Villiyrttityöpaja 25.5. HAMK sekä mahdollisuudet kerääjäkorttikoulutukseen

klo 16:30
Verkostoitumiskahvit ja lisätietoa esittelypöydiltä. Ilmoittautumiset työpajaan.

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumiset seminaariin pääsääntöisesti oheisen linkin kautta
https://www.webropolsurveys.com/S/2CC59F3015699757.par
tai Mertsi Töttölä, puh. 050 4311162

Järjestäjinä:
Lähiruoka-Akatemia ry, Yrttiset OSK, LounaPlussa ry, Hämeen ammattikorkeakoulu, ProAgria Etelä-Suomi

Tulostettava ohjelma tästä >>